Acasă

Bun-venit pe site-ul nostru,

Publicația franco-română Regard are trei componente: un newsletter bilunar (Regard, la lettre), un album fotografic publicat de două ori pe an și o secțiune de interviuri audiovizuale (Son/Image).

Echipa noastră include șase jurnaliști, patru fotografi și un tehnoredactor.

Ne interesează în principal ceea ce se întâmplă în societatea românească, dar și în țările limitrofe României. Relatăm despre politică, economie, artă, sociologie, psihologie...

Esența activității noastre jurnalistice este să observăm și să analizăm evenimentele cu ajutorul celor mai buni experți, fără a fi prea dependenți de știri, dar având grijă ca cititorii noștri să fie bine informați.

Publicația Regard este administrată de o asociație înregistrată sub denumirea de Asociația Regard, care își propune și să ofere sprijin educațional profesorilor din regiunea de sud-est a Europei și să promoveze jurnalismul de calitate, care îți conferă timp, timp pentru a gândi sau pur și simplu timp pentru a contempla.

Laurent Couderc
Redactor-șef

Regard, la lettre

Primiți newsletter-ul nostru de două ori pe lună, gratuit, cu interviuri cu personalități de top, completate de o selecție a celor mai bune documentare și emisiuni. Adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită strict în acest scop.

Parteneri: